Daily Archives: June 1, 2020

The Transformation of Agricultural Raw Materials to High-Value Products by Asst.Prof.Dr. Nisa Saelee

The School of Agricultural Technology initiates 28 years of advancement. Learning the fermentation technology from our expert instructor by Asst.Prof.Dr. Nisa Saelee. Our courses focus on transforming agricultural raw materials into high-value products that can be studied by the Food Science and Innovation Program.

Read More »

The research of Selection DNA Marker of Tiger prawn Breeder against White Spot Disease (WSD) by Assoc.Prof.Dr. Suwit Wuthisuthimethavee

The School of Agricultural Technology, in accordance to the commencement of 28 years of the flourish, have the expertise in shrimp research in Agriculture and Innovation Program at Walailak University. We are proud to present our talented Instructor, Assoc.Prof.Dr. Suwit Wuthisuthimethavee. The research of Selection DNA Marker of Tiger prawn …

Read More »

The Research of Animal Fodder by Dr. Krittika Kabploy

The School of Agricultural Technology enters to 28 Years of prosperity. The Agricultural and Innovation Program is proud to present Dr. Krittika Kaploy from the Animal Science Program and another quality instructor of our institute. Fodder is an important raw material for raising animals yield. The development of animal feed …

Read More »

Production of Puffed Rice Product – Food Science & Technology by Asst.Prof.Dr. Tanong Aewsiri.

Tastes great! It isn’t just puffed rice, but it is an innovative snack. It was invented by the Food Science team to become perfectly healthy food because it has high nutritional value, with the main ingredient of organic brown rice. So Yummy! crispy, tasty, and safe. We also created food …

Read More »

ขอแสดงความยินดีกับ รศ. ดร.มนัส ชัยจันทร์ ที่ได้รับการรับรองการสอนในระดับ Fellow ตามมาตรฐานของ (UKPSF)

ขอแสดงความยินดีกับรองศาสตราจารย์ ดร.มนัส ชัยจันทร์ อาจารย์หลักสูตรวิทยาศาสตร์อาหารและนวัตกรรม ที่ได้รับการรับรองการสอนในระดับ Fellow ตามมาตรฐานของ The United Kingdom Professional Standards Framework (UKPSF) ประเทศอังกฤษทั้งนี้ รศ.ดร.มนัส ชัยจันทร์ ยังเป็นอาจารย์คุณภาพของบ้าน Food Sci ในฐานะที่มีความโดดเด่นเรื่องการทำวิจัยอีกด้วย +++สนใจรายละเอียดเพิ่มเติมของหลักสูตรวิทยาศาสตร์อาหารและนวัตกรรมโทรสอบถามได้ที่ 0887535192 หลักสูตรคุณภาพ..เรียนกับอาจารย์คุณภาพ

Read More »

ขอแสดงความยินดีกับนักศึกษาใหม่ที่ได้รับ”ทุนพัฒนาบัณฑิตสำหรับศตวรรษที่ 21″ หลักสูตรเกษตรศาสตร์และนวัตกรรม

หลักสูตรเกษตรศาสตร์และนวัตกรรม..ผู้ผลิตบัณฑิตคุณภาพสูงสู่ศตวรรษที่ 21 บ้าน สทก ขอแสดงความยินดีกับน้องๆและโรงเรียนของน้องๆที่ได้รับทุนยกเว้นค่าธรรมเนียมการศึกษาของหลักสูตรเกษตรศาสตร์และนวัตกรรม ภายใต้ชื่อทุนพัฒนาบัณฑิตสำหรับศตวรรษที่ 21 อาชีพทางการเกษตรได้รับการยกย่องว่าเป็นอาชีพในอนาคต เป็นอาชีพที่มั่นคง เป็นอาชีพของคนรุ่นใหม่ที่มองเห็นการนำเอานวัตกรรมมาพัฒนาการเกษตรไทย และพร้อมเป็นเจ้าของธุรกิจเกษตร เป็นผู้ผลิตสินค้าเกษตร จึงนับว่าผู้ที่เรียนทางด้านการเกษตรเป็นคนรุ่นใหม่ที่มองเห็นถึงอนาคตข้างหน้าที่มั่นคงและยั่งยืน มาร่วมสร้างความมั่นคงด้านอาชีพให้กับตัวเองและครอบครัวตั้งแต่วันนี้กับหลักสูตรเกษตรศาสตร์และนวัตกรรม..บ้าน สทก มุ่งสู่ปีที่ 28 ปีแห่งความรุ่่งโรจน์ 👉สนใจหลักสูตรเกษตรศาสตร์และนวัตกรรมติดต่อได้ที่ 0961642641 มาเป็นคนรุ่นใหม่เพื่อพัฒนานวัตกรรมทางการเกษตรด้วยกัน

Read More »